Vulkan bryter ut på Kanariøyene: Vulkan ødelegger igjen hundrevis av bygninger (bilder)

Som et forebyggende tiltak er mer enn 7000 mennesker allerede kastet ut, men ingen nye utkastelser er kunngjort. Ingen skader.

Studietid: 2 minutter

LVulkanen brøt ut 19. september på øya La Palma på de spanske Kanariøyene, med 269 flere bygninger som ble feid bort lørdag, noe som bringer det totale antallet bygninger til 1817, ifølge data fra European Channel Earth Copernicus, med henvisning til den offentlige kanalen RTVE .

Som et forebyggende tiltak er mer enn 7000 mennesker allerede kastet ut, men ingen nye utkastelser er kunngjort. Ingen skader.

Siden midnatt har det blitt registrert om lag 40 tremor av lys til middels intensitet, hvorav den kraftigste nådde en styrke på 4,6 på 37 kilometers dybde. Ifølge Eduardo Suarez, en ekspert ved National Geographic Institute, “indikerer disse jordskjelvene at utbruddene fortsetter uforminsket.”

Spania-vulkanen

Spania-vulkan (2)

Spania-vulkan (3)

Spania-vulkan (4)

Spania-vulkan_

Vulkanen, som ligger i Cumbria Viza og ennå ikke er offisielt navngitt, brøt ut 19. september etter et halvt århundres søvn. Siden den gang har vulkanutbrudd og askeskyer forårsaket betydelig skade på hjem, infrastruktur og landbruk.

Operatør Ena sa at øyas flyplass var tilbake i drift. Imidlertid har flytrafikken ennå ikke startet på grunn av den høye konsentrasjonen av aske i luften. Dette vil imidlertid ikke påvirke flytrafikken til naboøyene Tenerife, F ர்ட rtventura, Gran Canaria og Lanzarote.

READ  Afghanistan: Tidligere Royal Marine Paul 'Ben' Farting ser på at kona forlater Kabul på et tomt fly

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *