Washington har advart at Russland kan angripe Ukraina når som helst

USA advarer Russland på tirsdag «når som helst«Å angripe Ukraina øker alarmnivået når Washington lanserer et nytt initiativ i dialog med Moskva.

«Vi er i en posisjon der Russland kan angripe Ukraina når som helst.Det hvite hus talskvinne Jen Psaki talte tirsdag, «Meget farlig tilstand«.

En tjenestemann i det amerikanske utenriksdepartementet advarte om et grep fra russiske tropper tirsdag i Ukrainas naboland Hviterussland.

«Det faktum at vi ser disse bevegelsene i Hviterussland gir russerne en ny tilnærming dersom de bestemmer seg for å ta ytterligere militære aksjoner mot Ukraina.«, sa hun i detalj.

Sist helg anklaget Washington Moskva for å sende agenter til Ukraina.ekkel jobb«For å lage»Unnskyld meg«For en invasjon.

Denne stadig mer alarmerende tonen til USA faller sammen med lanseringen av et nytt forsøk på å forhandle med Russland.

Sjefen for USAs diplomati, Anthony Blinken, vil møte sin russiske utsending, Sergei Lavrov, i Genève på fredag ​​for å prøve å finne ut alt.En utgangsdør«.

Før det var Anthony Blingen ventet i et eksplosivt miljø i Kiev onsdag, med Russland stasjonert titusenvis av soldater ved den ukrainske grensen.

READ  "Kharkiv atomforskningsreaktor påvirket av russisk bombing"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *