Wayne Rooney forklarer hvorfor han ikke vandret til Manchester United-fansen

Derby County Manager Wayne Rooney Han sa at det ikke var noen bølge Manchester United Hans lojale supportere er nå i hans nåværende klubb.

United-supportere ropte ‘Rooney, Rooney, gi oss en bølge’ i andre halvdel av 2-1-seieren i derbyet, men Uniteds rekordscorer ignorerte deres forespørsel.

United-tilhengere ba Rooney om unnskyldning og tok ham med til refrenget ‘You Scout B —– D’. Før han skilte ham med slagordet ‘Wayne går etter Rooney’s name’.

“Selvfølgelig har jeg mye respekt for klubben,” sa Rooney. “Dette er en klubb jeg elsker. Jeg har tilbrakt 13 år der. Jeg har kontakt som Derby County-manager, så min troskap er å flytte til Derby County.

“Men i Europa League-finalen støtter jeg dem. Det vil være øyeblikk når jeg er en Man United-fan, men i dagens kamp var hele fokuset mitt på Derby County.”

Rooney tror det vil være ekstra press mellom United og deres overgangsoperasjoner denne sesongen. United har avtalt å signere Jadan Sancho for 72,9 millioner dollar, signere en avtale med Real Madrid-forsvarer Rafael Varane og Atletico Madrid er opptatt av backen Kieran Trippier.

United er klare til å ansette en midtbanespiller fordi de er klare for en mesterskapsutfordring, men Rooney sier at konkurransen vil bli enda mer intens.

“Jeg tror det vil være mye press,” la Rooney til. “Det må være med Manchester United. Sancho kommer inn, de sprer rykter med noen flere spillere.

“City, Chelsea Champions League-vinnere i år, Liverpool i fjor, har noen gode lag, men du kan se at de gradvis blir bedre med Manchester United.

READ  Jason Dubaskier dør etter skader på Mugello Moto 3 | MotoGP

“Jeg tror de vil være der de virkelig vil utfordre neste sesong.”

Liker du forhåndsvisningen av den eksklusive forhåndsversjonen av United før sesongen i innboksen din og gjennom brevboksen din? Over hodet Her Finn ut mer og beskytt kopien din.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *