West Ham er klar til å fjerne vei for Lingard gjeld ved å kjøpe Benrahma denne måneden West Ham United

West Ham planlegger å presentere Chad Benrahmas faste overgang hvis de presser på for låneaksjon for Jesse Lingard.

Manchester United har bestemt seg for å la Lingard gå i gjeld denne måneden, noe som vekker interesse da David Moyes søker å legge dybden til laget sitt. Premier League-klubber tillater imidlertid bare to innenlandske kreditorer i troppen sin, og West Ham, som er opptatt av å signere spissen, har også lånt Craig Dawson fra Watford og Benrahma fra Brentford.

Lingard vil sannsynligvis legge til rette for at West Ham kan delta midlertidig ved å anskaffe Benrahma. De m 5 millioner lånebetaling Enig i å signere kantspilleren i oktober og algerierne til å signere ytterligere avtaler på $ 20 millioner og $ 5 millioner på slutten av sesongen. Benrahma, som har gjort fem Premier League-åpninger, vil signere en femårsavtale.

Linkard har vært i favør av United, som søker betydelige lånegebyrer, og har ikke vært med i ligaen denne sesongen. Midtbanespilleren er begrenset til tre filopptredener og trenger en ny start. I Newcastle har West Brom og Sheffield United også vist interesse for 28-åringen, men Moyes er leder for oppstillingen som har ledet England internasjonalt i United.

West Ham er i markedet etter en spiss Sebastian selger Holler til Ajax for m 20m. De er Joshua King of Bournemouth, Montpelliers Cadon Labor, Youssef N-Nesiri fra Sevilla Og Paul Thea fra Reims.

Moyes har så langt vært frustrert i hans forsøk på å finne et cover for Michael Antonio. Rask løsning kan være utenlandsk gjeld. Det siste navnet på listen er R.P. Hwang Hee-chan fra Leipzig. Den 25 år gamle sørkoreaneren har slitt i Bundesliga denne sesongen, men han har slitt med sin forrige klubb R.P. Inspirert i Salzburg.

READ  Liverpool Exchange News LIVE - Yves Bissouma War, Guinea Wisdom Exit Claim, Nuno Mendis Wanted

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *