WhatsApp gjør et alternativ for å unngå å lagre noen midlertidige meldinger på Android

Paris, 7. september (Benin News / EP) –

Del det

Appen introduserte ad-hoc-chatter i november 2020, i utgangspunktet kunne de bare settes opp for en periode på ett år. Syv dager. Etter denne perioden slettes meldinger. Litt senere introduserte han to nye perioder: 24 timer 90 dager.

Foreløpig tilbyr Meta-plattformen ulike alternativer for å aktivere ad hoc-meldinger i samtaler med en annen kontakt og i gruppesamtaler. Den lar deg også stille inn En parameter som tillater visning av multimediefiler, Lik bilder eller videoer, bare én gang.

I slutten av april i fjor oppdaget WABetaInfo imidlertid en ny funksjon i iOS 22.9.0.72 betaversjonen av appen som tillot midlertidige meldinger å beholde på betingelse av at enhver annen bruker kunne avbryte sikkerhetskopieringen.

Nå har denne portalen annonsert at den jobber med et verktøy for WhatsApp Designet for å forhindre at brukere som ikke sender, kan lagre midlertidige meldingerFunnet i den nye 2.22.20.3-oppdateringen utgitt av Google Play Beta-programmet.

I denne forbindelse minner WABetaInfo om at når en midlertidig melding utløper, kan brukere få den til å forsvinne eller lagre den. I dette tilfellet, med en ny Android-appoppdatering, vil brukere kunne angre denne sikkerhetskopien slik at utløpsdatoen gjenopprettes.

Som han delte i et skjermbilde, vil appen varsle brukerne Når de ikke kan holde en bestemt melding. Dette skjer fordi forfatteren tidligere har slettet dette innholdet fra lagrede meldinger, slik at det ikke lenger kan lagres og ikke lenger er tilgjengelig for andre kontakter i appen.

Med denne nye funksjonen vil WhatsApp ha et sted eller en beholder for midlertidige meldinger. De på fanen «Innspilte meldinger». Midlertidige meldinger lagres som spesielle meldinger hvis utløpsdato fjernes av avsenderen.

READ  Verdens tredje største formuefond vokser størrelsesteamet

Dette bør huskes Det er ikke den eneste funksjonen som fungerer. Selskapet jobber med ad hoc-samtaler, og for noen måneder siden advarte den samme portalen om at den planlegger å introdusere en funksjon som ville tillate brukere å velge meldinger fra eksisterende samtaler og gjøre dem om til ad hoc-samtaler.

I tillegg rapporterte WABetaInfo nylig at WhatsApp ruller ut et annet verktøy som lar flere eksisterende ad hoc-chatter settes opp samtidig, noe som tidligere var umulig fordi oppsett av ad hoc-meldinger gjøres på en-til-en-basis. , av Cat.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *