WhatsApp kunngjør en størrelsesendring

Visste du at du kan sende media slik at mottakeren din bare kan se det én gang, akkurat som på Snapchat? Med neste oppdatering vil Meta endre måten du sender dem på, noe som gjør det enklere.

WhatsApp er full av hemmelige funksjoner som vi ikke engang vet eksisterer. Visste du for eksempel at det var mulig å sende media og bare la mottakeren se det én gang? C’est vrai que l’on a plutôt l’habitude d’utiliser ce type d’utilizar sur Snapchat eller Instagram, mais l’utiliser sur WhatsApp également être utile, surtout si vous comptez envoyer une image compromettante, de mauvais goût ou a vits. Heldigvis, når kontakten din åpner mediet, vil de ikke kunne se det igjen, og WhatsApp vil slette det umiddelbart.

Funksjonen er ennå ikke tilgjengelig i den nye formen, og Meta ruller den ut til sine betatestere på Android. Den finnes spesielt i betaversjonen 2.23.18.3 av applikasjonen på telefoner med Google-operativsystemet.

For øyeblikket, når du sender medier, enten det er et bilde eller en video, vil du se en liten sirkel 1, som lar deg gjøre det synlig bare på en unik måte. Med den nye versjonen prøver Meta en helt ny teknikk.

Enkeltvisningen vil være … skjult

Med WhatsApp 2.23.18.3 vil det å sende media for å se det én gang og bare én gang fungere helt annerledes. som avslørt WABetaInfo, vil den lille sirklede 1-en helt forsvinne fra den nye versjonen av WhatsApp. I stedet får du en liten informasjonsmelding som forteller deg at du fortsatt kan sende medier som er ment å forsvinne etter den første visningen, men ved å holde nede send-pilen.

READ  Tusmo av 27. mai 2022, hva er dagens løsning? - Breakflip
© WABetaInfo

Dette er når du vil se enkelt sende-alternativet vises. Trykk på den, og WhatsApp vil hindre mottakeren din i å se gjennom bildet, lagre det, dele det eller til og med ta et skjermbilde. Dessverre påvirkes ikke GIF-er av funksjonalitet. Det er klart at Meta har til hensikt å rulle ut verktøyet til flertallet av brukerne innen flere måneder.

Single view media, derimot, bør ikke forveksles med flyktige meldinger. Når du går inn i en samtales innstillinger, kan du velge å gjøre fremtidige meldinger flyktige. De vil automatisk bli slettet etter 24 timer eller 90 dager, avhengig av dine preferanser.

_
Følg Geeko videre Facebook, Youtube og Instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *