WhatsApp vil skjule tilkoblingsstatusen din for fremmede

Snart vil fremmede ikke lenger være i stand til å kontrollere nettforbindelsesvanene dine på WhatsApp.

Nettovervåkingen fortsetter å intensiveres. Mellom indikasjonene «Vist«Under meldingene og tilkoblingsstatusskjermen er WhatsApp ikke noe unntak fra regelen. For å la brukerne få mer privatliv, har WhatsApp begynt å implementere nye personverntiltak som tar sikte på å skjule informasjon om deres siste tilkoblinger fra ukjente brukere.

For nå er informasjonen «Sett i«Y»på nett»De er tilgjengelige for alle. «Sett iDet refererer til siste gang en bruker brukte WhatsApp. Hvis det allerede var mulig å sjekke synligheten til ordeneSett i— Det var imidlertid ikke mulig å skjule statusen hans.på nett».

Dette bør utvikles med de nye WhatsApp-personverntiltakene. Nå vil ikke fremmede han aldri har snakket med lenger ha tilgang til informasjonen.Sett i«Y»på nett«Dette vil imidlertid ikke endre informasjonen dine kontakter eller venner kan få.

Denne policyendringen skjer i en kontekst der mange applikasjoner som finnes i Play Store eller App Store tillater overvåking av en persons aktivitet ved å få tilgang til disse tidligere offentlige dataene. Derfor bør disse endringene gi mer personvern for alle brukere.

Dette alternativet rulles ut, så det kan ta noen dager før det aktiveres for alle brukere.

READ  Her er trikset for å lese slettede meldinger på WhatsApp

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *