WhatsApp vil snart erstatte telefonnummeret ditt med et kallenavn

WhatsApp har nettopp lansert en veldig interessant funksjon i sin siste betaversjon. Dette gir brukerne muligheten til å velge et kallenavn, som vi ser for oss erstatter navn og telefonnummer. Et alternativ som vil forsterke sikkerheten og beskyttelsen av dataene dine.

Kreditt: 123rf

Med jevne mellomrom tester WhatsApp nye funksjoner. Den største utgivelsen i nyere tid er utvilsomt muligheten til å endre meldingene dine etter å ha sendt dem, et alternativ som allerede er tilgjengelig i mange konkurrerende meldingssystemer. Og det er ikke det eneste punktet der Meta-appen faller bak. Faktisk, mens kallenavn for lenge siden har blitt installert i andre meldingssystemer, er WhatsApp fortsatt motvillige til å integrere dem i applikasjonen.

Det kan imidlertid endre seg veldig snart. For en gangs skyld kommer informasjonen direkte fra WABetaInfo-siden, som fikk versjon 2.23.11.15, den siste betaversjonen til dags dato. I sistnevnte lar WhatsApp brukere velge et kallenavn, som du kan se på skjermbildet nedenfor. Dette vil bli innledet av en @, som tradisjonen tilsier.

Kreditt: WABetaInfo

WhatsApp kan snart tillate deg å velge et kallenavn

For å gjøre dette, må du gå til Profil-fanen i applikasjonen for å få tilgang til alternativet. Vi ser for oss at dette kallenavnet vil tillate brukere å møtes før de starter en samtale, noe som i stor grad vil forbedre konfidensialiteten i økosystemet ditt. Faktisk, for øyeblikket, er personens nummer strengt nødvendig for å kunne legge det til kontaktene dine.

Om samme emne: hvis WhatsApp uventet utløser smarttelefonens mikrofon, er det en «Android-feil» ifølge Meta

Med denne funksjonen kan WhatsApp derfor forsøke å øke sikkerheten og anonymiteten til brukerne sine, samt andre nyere utviklinger, for eksempel muligheten for å blokkere samtaler med et passord. Det gjenstår imidlertid å bestemme hvordan appen vil bruke denne nye funksjonen. Det kan for eksempel bare gjelde gruppesamtaler, noe som gjør det enklere å navigere mellom meldinger.

READ  Mannskapet evakuert fordi nederlandsk frakteskip risikerer å synke utenfor Norge

Fontene: WABetaInfo

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *