WhatsApp vil snart forlate iPhone 5/5C

WhatsApp planlegger å droppe støtten for noen flere iOS-enheter innen utgangen av året ved å stoppe støtten for operativsystemene iOS 10 og iOS 11. Dette betyr at to iPhones ikke lenger vil være kvalifisert for oppdateringer, iPhone 5 og den oppdaterte iPhone . 5C. whatsapp hadde stoppe iOS 9-støtte i fjor.

WhatsApp Messenger vil ikke lenger være kompatibel med iOS 10 og iOS 11


I henhold WABetaInfoselskapet begynner å advare betabrukere som kjører iOS 10 eller iOS 11 om at de må oppdatere iPhone-ene sine for å fortsette å bruke WhatsApp etter 24. oktober.


Oppdater til den nyeste versjonen av iOS for å fortsette å bruke WhatsApp

WhatsApp slutter å støtte denne versjonen av iOS etter 24. oktober 2022. Gå til Innstillinger > Generelt, og trykk deretter på Programvareoppdatering for å oppdatere til siste versjon av iOS.


whatsapp ios 10 ios 11 beta-støtte wabetainfo

Her er de to iPhone-ene som sitter fast på iOS 11:


Som et resultat, fra slutten av oktober, vil ikke kunder av disse modellene lenger kunne oppdatere WhatsApp, eller til og med bruke den. Hvis du har en eldre iPhone, som iPhone 5S eller iPhone 6, men fortsatt har ett av de to operativsystemene, bør du vurdere å oppgradere for å fortsette å få tilgang til de mest populære meldingene.

Videre, i hjelpesenter Fra WhatsApp indikerer selskapet som tilhører Meta-gruppen allerede at iPhone-brukere må bruke iOS 12 eller nyere for å fortsette å bruke applikasjonen. Android-brukere trenger for eksempel OS 4.1 eller nyere.

Før denne endringen skjer, husk at Apple vil gi ut iOS 16, i beta neste juni, deretter i endelig versjon i september. Ryktene sier at dette operativsystemet vil slutte å fungere med iPhone 6s, iPhone 6s Plus og iPhone SE 2016.


Last ned gratisappen WhatsApp-melding

whatsapp messenger ipa iphone capture app

READ  oppdag de første bildene av universet tatt av romteleskopet James Webb

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *