Will Ferrell hater Norge i morsom ny Super Bowl-annonse for GM

Super Bowl er en kulturelt ikonisk begivenhet som har blitt synonymt med å feire og heve mesterne innen sitt felt. Nei, ikke fotballspillere; Jeg mener Hollywood-kjendiser. Hvert år har superstjerner som John Cena, Chris Evans og Keanu Reeves moro med sine offentlige figurer (og blir betalt pent for gleden) i reklame som blir sett av millioner.

I år har vi sett Svart panter Y Creed stjernen Michael B. Jordan striper til livet som en sexy Alexa for Amazon, og John Travolta bringer en av sine Fett dansetall for TikTok-generasjonen. For ikke å bli overgått, spiller komiker Will Ferrell også i sin egen Super Bowl-annonse. Og kanskje passende for en av de største sportsbegivenhetene på den amerikanske kalenderen, er dette en episk rivalisering.

Med sin nye rolle som merkevareambassadør for General Motors og ivrig etter å la folk få vite hvordan selskapet jobber for å gjøre elektriske biler mer tilgjengelige, setter Ferrell blikket mot landet som for tiden overgår oss i dette markedet: Norge. .

«Visste du at Norge selger flere elbiler per innbygger enn USA?» Spør han i annonsen og peker på Norge på en klode før han blir rasende og slår ham rent. «Vi vil Jeg Jeg tåler det ikke! «

Så rekrutterer han et par av sine morsomme venner: Kenan Thompson (Lørdag kveld live), Awkwafina (Crazy Rich Asians)å bli med ham på jakt til Norge etter … vel, det er uklart hva planen hans er her. Men du kan ikke klandre mannens entusiasme for elbiler.

Dette innholdet er importert fra YouTube. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettside.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart og importeres til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io

READ  Bilder-appen åpner seg sakte eller åpnes ikke i Windows 11/10

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *