Will Ferrell hater Norge i morsom ny Super Bowl-annonse for GM

Super Bowl er en kulturelt ikonisk begivenhet som har blitt synonymt med å feire og heve mesterne innen sitt felt. Nei, ikke fotballspillere; Jeg mener Hollywood-kjendiser. Hvert år har superstjerner som John Cena, Chris Evans og Keanu Reeves moro med sine offentlige figurer (og blir betalt pent for gleden) i reklame som blir sett av millioner.

I år har vi sett Svart panter Y Creed stjernen Michael B. Jordan striper til livet som en sexy Alexa for Amazon, og John Travolta bringer en av sine Fett dansetall for TikTok-generasjonen. For ikke å bli overgått, spiller komiker Will Ferrell også i sin egen Super Bowl-annonse. Og kanskje passende for en av de største sportsbegivenhetene på den amerikanske kalenderen, er dette en episk rivalisering.

Med sin nye rolle som merkevareambassadør for General Motors og ivrig etter å la folk få vite hvordan selskapet jobber for å gjøre elektriske biler mer tilgjengelige, setter Ferrell blikket mot landet som for tiden overgår oss i dette markedet: Norge. .

«Visste du at Norge selger flere elbiler per innbygger enn USA?» Spør han i annonsen og peker på Norge på en klode før han blir rasende og slår ham rent. «Vi vil Jeg Jeg tåler det ikke! «

Så rekrutterer han et par av sine morsomme venner: Kenan Thompson (Lørdag kveld live), Awkwafina (Crazy Rich Asians)å bli med ham på jakt til Norge etter … vel, det er uklart hva planen hans er her. Men du kan ikke klandre mannens entusiasme for elbiler.

Dette innholdet er importert fra YouTube. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettside.

READ  Metaversen, eller den ultimate inntektsgenereringen av menneskelige relasjoner

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart og importeres til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *