Windows 11 build 22621.898 er ute, hva er nytt?

Microsoft har gitt ut en ny versjon av Windows 11. Denne versjonen 22621.898 er tilgjengelig via forhåndsvisningskanalen for Windows Insider Program Release. Den tilbyr mange nye funksjoner.

Laster ned fra denne helgen, Windows 11 build 22621.898 brukes av oppdatering KB5020044. Sistnevnte tilbys til PC-er registrert i Windows Insider-programmets Release Preview-kanal. Et av de største høydepunktene er Innstillinger-appen. Operativsystemet kan nå varsle brukeren hvis det oppdages lagringsmangel i OneDrive. Microsoft forklarer

Vi gir lagringsvarsler for OneDrive-abonnenter på Systems-siden.Innstillinger-applikasjon. AdvarslerVises når du nærmer deg lagringsgrensen. Du kan administrere lagring og kjøpEkstra lagringsplass om nødvendig. Vi tilbyr full lagringskapasitet for alle OneDrive-abonnementene dine. Den viser også den totale lagringsplassen på siden KontoerInnstillinger-applikasjon.

Samtidig gjøres «Spotlight»-forbedringer, og bedriftsmeldinger designet for bedrifter støttes. Selskapet nevner

Vi har integrert Windows Spotlight med temaer på personaliseringssiden. Det lar deg oppdage ogAktiver Spotlight-funksjonen enkelt. Vi har lagt til en Corporate News-funksjon. Med dette kan bedrifter gi innhold til sine ansatte.

Hele denne lille verden er for tiden i testfase. Dette påvirker bare datamaskiner som er registrert på forhåndsvisningskanalen for utgivelsen. Vi må vente en stund før Microsoft vurderer en storskala distribusjon. Dette møtet kan finne sted i desember.

READ  Cognite M finansierer $ 150 millioner

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *