Windows 11 build 25206 kommer, hva er nytt?

Microsoft fortsetter å gi ut nye forhåndsvisninger av Windows 11 på DEV-kanalen til Windows Insider-programmet. Den siste versjonen fokuserer på feilrettinger. Vi har noen nye ting.

Et av høydepunktene er imidlertid Windows 11 build 25206s støtte for dynamisk oppdateringsfrekvens på eksterne medier. Betingelsen er at du har installert de nyeste versjonene av GPU-driverne før du kan bruke denne nye konfigurasjonen. Microsoft forklarer

Nå kan du spare strøm ved å bruke Dynamic Refresh Rate (DRR) på eksterne skjermer! For å aktivere denne innstillingen må du ha en 120Hz eller høyere skjerm som støtter VRR (variabel oppdateringsfrekvens), samt en WDDM 3.1-driver. For å velge en dynamisk oppdateringsfrekvens, gå til Innstillinger > System > Skjerm > Avansert visning og gjør valget ditt under Oppdateringsfrekvens.

Denne forhåndsversjonen tilbyr forbedringer rundt kopieringsfunksjonen, spesielt for såkalt sensitivt innhold. Utklippstavlehistorikken administrerer passordfeltene. Microsoft legger til en ekstra beskyttelsesmekanisme til SMB-servertjenesten. Introduserer en forsinkelse mellom hver NTLM-autentiseringsfeil. Microsoft legger til

Dette betyr at hvis en angriper tidligere sendte 300 brute force-forsøk per sekund fra en klient i 5 minutter (90 000 passord), ville det samme antall forsøk nå tatt minst 50 timer. Målet her er å lage et lite attraktivt mål for en Windows-klient, enten i en arbeidsgruppe eller til dine lokale kontoer når du blir med i et domene. Selv om SMB-serveren kjører som standard på alle versjoner av Windows, er den ikke tilgjengelig som standard med mindre du med vilje åpner brannmuren eller oppretter en klient-SMB-ressurs som åpner brannmuren. Fra build 25206 er den aktivert som standard og satt til 2000 ms (2 sekunder). Ethvert feil brukernavn eller passord som sendes til SMB vil nå forårsake en forsinkelse på 2 sekunder som standard på alle Windows Insiders-utgaver. Da den først ble utgitt til Windows Insiders, ble denne beskyttelsesmekanismen deaktivert som standard. Denne atferdsendringen ble ikke gjort på Windows Server Insiders, den er fortsatt standard til 0.

Til slutt viser søket fra starten av Filutforsker nylig skyfilaktivitet i detaljvisningen. På oppdateringssiden retter de seg mot operativsystemet generelt, parametrene og søkemodulen.

READ  Postdoktorgrad i epidemiologi / statistikk / human genetikk arbeider ved UNIVERSITY OF HELSINKI

Vær oppmerksom på at vi er på DEV-kanalen og operativsystemet kan ikke anses som stabilt. Den kommer med flere kjente problemer som for øyeblikket ikke er løst. De berører Innstillinger, den nettbrettoptimaliserte oppgavelinjen, Filutforsker, Widgets og diverse andre småting. For eksempel har et nytt problem dukket opp. Han er kilden til meldingen.» innstillingene for dato, klokkeslett og tidssone er feil som hindrer en installasjon i å fortsette.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *