Windows 11 build 25330 er tilgjengelig for nedlasting, hva er nytt?

Windows Insider Program Canary-kanalen ønsket nylig velkommen til en ny versjon av Windows 11, versjon 25330. Denne versjonen er ikke tilgjengelig for Arm 64-enheter.

Når det gjelder Canary-kanalen, er det viktig å huske at Microsoft tilbyr begrenset dokumentasjon og ikke nødvendigvis legger ut en artikkel på bloggen deres. Dette skjer hvis nye funksjoner er tilgjengelige. Dette er nettopp tilfellet her. Vi fant nye funksjoner på flere områder, inkludert innstillinger, eksternt skrivebord, bitLocker og butikken.

Windows 11 Build 25330, Express Software Installation

En av de mest slående dataene refererer til Microsoft Store. Selskapet eksperimenterer med en ny tilnærming for å øke hastigheten på og forenkle installasjonen av gratis apper og spill fra søkeresultater.

Windows 11 build 25330 – Microsoft Store (direkte nedlastingsknapp)

Nå er ankomsten av gratis programvare på søkeresultatsiden ledsaget av en nedlastingsknapp. Den tilbyr å installere applikasjonen uten å måtte navigere til produktsiden.

Windows 11 build 25330: Designforbedringer i Microsoft Store

Parallelt tilbys retusjering på designsiden ved kjøp av apper og spill. Tanken er å tilby stiler som passer bedre med ånden i Windows 11.

Windows 11 build 25330: Designforbedringer i Microsoft Store

På samme måte har vi forbedringer på ratingsiden. Denne opplevelsen er ment å være raskere, mer pålitelig og i tråd med den visuelle stilen til Windows 11. Microsoft forklarer

Utviklerne av favorittappene og spillene dine bruker ofte en Microsoft Store-funksjon som ber om vurderinger fra appen eller spillet. Vi har oppdatert disse vurderingsopplevelsene i appen for å være raskere, mer pålitelige og bedre. Juster med stilen til Windows 11.

På operativsystemsiden er utskriftsskjermtasten som standard knyttet til skjermbildeverktøyet. Denne innstillingen kan deaktiveres via

Paramètres > Accessibilité > clavier.

Windows 11 Build 25330 – Hjulinnstillinger

Innstillingssiden for utstyrsenheter har blitt oppdatert for bedre å tilpasses Windows 11-designprinsippene.

Vinduet Remote Desktop Connection Settings (mstsc.exe) oppdateres for å følge tekstskaleringsinnstillingene som er tilgjengelige her

Paramètres > Accessibilité > Taille du texte.

I tillegg til alt dette er muligheten til å minimere BitLocker-krypteringsfremdriftsdialogen mens det nå er mulig å avinstallere Kamera-appen.

READ  En ny metode for å kartlegge månens overflate øker nøyaktigheten til uante nivåer

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *