Windows 11 Built 25145 kommer ut, hva er nytt?

Microsoft står bak den nye forhåndsvisningen av Windows 11. Dette innebygde 25145 insiderprogrammet leveres på DEV-kanalen. Vi har viktige nye funksjoner.

Tilgjengelig i noen timer, Windows 11 innebygd 25145 forbedrer tilgangen gjennom støtte for Nore Braille-stasjonen. Samtidig ser vi håndtering av lagringsvarsler og OneDrive-abonnementer i innstillingene.

Lokal administratorpassordoppløsning annonsert. Som alltid søker reparasjonene å forbedre den generelle operativsystemopplevelsen. For eksempel ble problemet med svart skjerm i Surface Pro X løst ved omstart fra dvale.

Microsoft forklarer driverstøtte for Braille Narrator

«Punktlesere fortsetter å fungere når de bytter mellom oppleser og tredjeparts skjermlesere, fordi fortelleren automatisk bytter til leselistedrivere. ⁇

For å dra nytte av denne funksjonen, må du fjerne gjeldende leseliststøtte hvis den allerede er installert.

Windows 11 innebygd 25145, nye funksjoner og feilrettinger

Windows 11 Build 25145 - Løsning for lokal administratorpassord

Det gamle LAPS-produktet er nå en del av Windows. LAPS, Local Administrator Password Solution Summary Inkluderer nye funksjoner. Redmond påpeker imidlertid at dokumentasjonen ennå ikke er tilgjengelig. Vi har noen rettelser og forbedringer. Denne lille verdenen handler om operativsystemet generelt, den anbefalte handlingsfunksjonen, filutforskeren, startmenyen, oppgavelinjen og innstillingene. Ett senterklikk på filen i Microsoft File Explorer åpnes direkte i et nytt vindu.

Å være på DEV-kanalen, anbefales ikke å installere denne konfigurasjonen på produksjonssystemet. Vi er klar over problemer som fortsatt er uløste for øyeblikket. De handler om filutforsker, widgets-modul og live undertekster.

READ  Fem snakkepunkter fra den europeiske VM-kvalifiseringen i 2022

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *