Windows 11 er nå installert på 20 % av datamaskinene, og økningen fortsetter

Windows 11 fortsetter å dominere datamaskiner over hele verden. Fra februar 2022 hadde de 19,3 % til å installere operativsystemet. En liten økning fra januar, men et stort avvik fra den tøffe starten på OS. Imidlertid er Windows 10 21H2 den mest populære versjonen.

Kreditt: Unsplash

Start Windows 11 Faktisk var det en storm. Skadet av Microsoft og hans overraskende kunngjøring Den minimale strukturen laget mye støy På den tiden, da operativsystemet ble utgitt, viste ikke brukerne mye interesse for det. I slutten av november, De foretok bare 0,25 % oppgradering. Men etter måneder med forsøk, Himmelen begynner å klarne For OS.

I dag, 20 % av verdens PC-er kjører på Windows 11. I følge en fersk rapport fra AdDuplex var nøyaktigheten 19,3 % i februar 2022. Siden slutten av 2021 har dette antallet økt jevnt. I januar nådde sistnevnte 16,1 %. En liten økning på en måned, men den må holdes i sammenheng: sammenlignet med den vanskelige starten klarer operativsystemet seg nå Få plass hos brukerne.

Om samme tema: Windows 11 – Oppgavelinjen får et nytt utseende i nettbrettmodus

Windows 10 er mer populært enn Windows 11

For øyeblikket er Windows 11 den tredje mest installerte versjonen av systemet. Vi ser i første omgang Windows 21H1, Som vedlikeholdes av 27,5 % av brukerne. Fallet var mye lavere sammenlignet med januar, da det nådde en topp på 28,6 %. På andre plass, Windows 10 21H2 Tiltrekker fortsatt 21 % av brukerne. Interessant nok ble sistnevnte bare installert på 12,1 % av datamaskinene i januar.

Windows 10 21 h 2 kan ha brukt en liten del av oppdateringen, og brukere som ikke kunne oppgradere til Windows 11 måtte gjøre det. Nærmere studium, det er slikGode ​​nyheter for Windows 11. Ved å gi mer enn én oppdatering per årOperativsystemet kan tiltrekke flere brukere til sine nyere versjoner Forbedrer kompatibiliteten.

READ  Verdens første energipositive hotell utenfor nettet

Så populariteten til operativsystemet fortsetter å stige. En studie fra januar viser spesifikt Brukere bruker 40 % mer tid på Windows 11 Enn andre versjoner. Sannheten er at sistnevnte vil lide uansett hva som skjer Dens strenge opptakskrav. Totalt sett er det estimert 50 % av bedrifts-PC-ene må være i Windows 10.

Windows 11 20% PC
Kreditt: AdDuplex

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *