Windows 11 og Android-spill eller apper, er PC-en din kompatibel?

Windows 11 introduserer flere funksjoner, inkludert innebygd støtte for Android-apper. Men er datamaskinen din i stand til å gi dette forskuddet?

Fram til Windows 11 var BlueStacks en av løsningene for å nyte Android-apper på Windows. Microsoft har imidlertid bestemt seg for å forenkle denne funksjonaliteten og gjøre plattformen sin naturlig kompatibel med slik funksjonalitet.

Denne funksjonaliteten går gjennom Windows-undersystemet for Android. Så apper og spill designet for Googles mobiloperativsystem kan lastes ned og installeres direkte på PC-en. Dyp integrasjon gjør det mulig å samhandle med dette innholdet på en enkel og naturlig måte uten noen spesiell forskjell. For eksempel er det tillatt å feste en Android-app til oppgavelinjen.

Windows 11 og Android-spill eller apper.

Denne støtten er imidlertid ikke tilgjengelig for alle. Microsoft har noen krav.

  • Datamaskinen bør ha minst 8 GB RAM. Imidlertid anbefaler Redmond 16 GB for en «jevn» opplevelse,
  • Prosessoren skal være en 8-brikke Intel Core i3Th Som et minimum, en AMD Ryzen 3000-serieløsning eller en Snapdragon 8c eller høyere brikke,
  • En flashdisk (SSD) skal gi lagringsområdet,
  • Endelig i S-modus er ikke Windows 11 kompatibel med denne funksjonen.

Installering av Android-apper på en Windows 11-enhet gjøres gjennom Amazon Appstore. Det er en dedikert app tilgjengelig i Microsoft Store. Det skal bemerkes at ikke alle deler av verden er bekymret ennå. Ifølge Microsoft er mer enn 20 000 Android-apper og -spill allerede tilgjengelige på Windows 11. I denne forbindelse kunngjorde selskapet.

Windows 11-brukere i disse landene kan glede seg over over 20 000 Android-apper og -spill, inkludert populære mobilspill Coin Master, Epic Seven, Machington Mansion, samt familie- og barnefavoritter Disney Coloring World, KidsBeeTV, Lego Duplo World og apper. Kindle, Audible, FlipaClip, Lutron er bare noen få. For å komme i gang, gå til Microsoft Store-appen. Vi har gjort det enda enklere å finne Android-apper og -spill. Som annet innhold kan du nå finne dem i redaksjoner og søkeresultater, se dem i nettvurderinger og anmeldelser, og dele en lenke til favorittappen din med vennene dine.

Støtte for Android-apper er tilgjengelig gjennom Windows 11 First Feature Update eller Windows 11 2022 Update. Distribusjonen er for tiden i gang. Til slutt er det nødvendig å aktivere virtualisering i BIOS for å kjøre Windows-undersystemet for Android.

READ  Konsberg Maritime, NOV finner potensial for utslippskutt i borerigger i Nordsjøen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *