Windows 11 og Windows 10, deres nedlasting er blokkert i Russland

Ifølge flere kilder vil nedlasting av Windows 11 og Windows 10 ISO-er fra Microsoft-servere ikke lenger fungere i Russland. Denne informasjonen ble rapportert av det russiske nyhetsbyrået TASS.

Bekreftet av Blødende datamaskin Brukere av russisk-baserte VPN-servere møtte det samme problemet. Det er ikke alt. Noen populære Microsoft-verktøy for å installere dem mislykkes.

Når du blir bedt om å laste ned ISO-bilder av disse to operativsystemene, er svaret en god feil.404 – Ingen fil eller katalog funnet«Det er alltid mulig å gjenopprette verktøyet Mediegenererende verktøy Til Windows 11 Men å kjøre den skaper en feil på 0x80072F8F-0x20000. Disse bekymringene er kun til bekymring for russiske brukere fordi bruk av en VPN utenfor Russland er en løsning på situasjonen.

Windows 11 og 10 og Russland, en feil eller offisiell holdning?

Nøkkelspørsmålet er om dette er en feil eller Microsofts offisielle positur. Hvis Redmond ikke kommenterer, vet vi at avgjørelser er tatt i tråd med sanksjonene som er kunngjort av regjeringer.

I mars opphørte salget av produktene. Det påvirket programvare som Windows og maskinvare som Xbox-konsollen. Microsoft er i begynnelsen av juni Det ble bekreftet at dets tilstedeværelse var avtagende Merker at i Russland vil alle kontraktsforpliktelsene bli oppfylt.

På grunn av endringene i de økonomiske utsiktene og virkningen av virksomheten vår i Russland, har vi besluttet å redusere virksomheten vår i Russland betydelig. Vi vil fortsette å oppfylle våre nåværende kontraktsforpliktelser med russiske kunder inntil suspensjonen av det nye salget trer i kraft. Vi jobber tett med berørte ansatte for å sikre at de blir behandlet med respekt.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *