Wolves Safe Jose Credit Signature

29-åringen flytter til Molineux for resten av sesongen 2020/21, med ulvene som har muligheten til å gjøre flyttingen permanent om sommeren.

Jose, som har scoret 62 ganger på 170 kamper for La Liga, har vært med Sociedad siden 2016, men tilbyr nå et nytt alternativ i angrep mot Nuno Esprito Santo.

Mens hans to mål hjalp Cordoba til en 2-0-seier over Copa del Rey, fortsatte spissen å målrette mot den spanske siden til onsdag kveld – to av hans seks mål i kampanjen.

Etter å ha startet sin karriere på sitt eget kontinent, i Brasil og senere i Uruguay, viste Jose sin evne før han flyttet permanent til Sociedad, inkludert Real Madrid og Real Zaragoza, under en serie kredittflyttinger til Europa.

Internasjonalt har ulvenes nye mann på seg den berømte brasilianske skjorten i en alder av 20 år, som han vant verdensmesterskapet i en alder av 20 år.

Nå i sin første razzia i Premier League for første gang i karrieren, vil Jose bli tilbudt den 12. trøyen når han ankommer West Midlands, men den forventes ikke å være tilgjengelig for onsdagens Premier League-oppgjør i Chelsea.

READ  Twilight of the Football Gods er veldig givende

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *