WRC Kroatia: Ott Tanak Kalle gjør sterkt comeback på Rovanpera, Theory Newville, fjerde scratch

Finnen Kalle Rowanpera (Toyota GR Yaris Rally1) Den tredje runden av verdensmesterskapet i rally, på slutten av et fire-etapps sykkelritt som fant sted denne lørdag morgen, har Rally Kroatia i ledelsen.

Sjefen for det punkterte mesterskapet i SS11, morgenens siste etappe, som konkurrerte i den vanskeligste situasjonen, tapte nesten ett minutt med bare 16,8 sekunder igjen. Ott Dunk (Hyundai i20N Rally1).

irer Craig Breen (Ford Puma Hybrid Rally1) tapte tid i den siste fasen av morgenen, gjorde en feil i den svært glatte Harbin og ble nummer tre på 57,8 sekunder.

Teori Newville (Hyundai i20 N Rally1), som fikk en skramme på SS12, ligger på fjerdeplass med en score på 1: 24,0.

Før avreise denne lørdag morgen, fikk den belgiske sjåføren to nye bøter: ett minutt Til «Kjørte i høy hastighet mellom SS4 og Service Park» Fredag ​​ettermiddag, med «Flere brudd ble funnet i en avstand på 11 km»Så ti sekunder forsinket etter klokken, på grunn av en feil i hybridsystemet hans før han forlot serviceparken.

Denne lørdagen står den nye ringen med fire nivåer og 58,49 kilometer mot klokken fortsatt på lagmenyen. Disse fire spesialene vil bli fulgt live med kommentarer, og to av dem vil være live på video på Auvio.

lørdag
SS13: Kostanjevac – Petruš Vrh 2 (23,76 km): Direktesendt video (15:15)
SS15: Platoc 2 (15,85 km): Direktesendt video (17:40)

READ  Voldsom krangel med Mane i kjølvannet av Julian Nagelsmanns sparken i Bayern München?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *