WWE-fans jublet etter at Logan scoret med Paul Stunner under WrestleMania-utseendet

WWE-fans kunne ikke beholde gleden da Utopian Logan Paul ble droppet med en bedøvelse under den andre natten av WrestleMania 37.

Paul Viste seg WWE Sami Join Ka Guest Owner vil være æresgjesten for å se bryteren Kevin Owens møte i showets tredje kamp. Han så fra siden av ringen mens paret gikk frem og tilbake, men Owens ga Sammy to super spark og en seier med en bedøvelse.

De YouTube Han kom inn i ringen for å sjekke Joan, men bryteren ble sint da han ga Paul Owens et håndtrykk. Etter at Jane dro, så det ut til at Paul Owens minimerte tapet sitt da han løftet hånden i seier. Selv om dette kan virke som en støtte, er Owens tydeligvis ikke imponert over at Paul er på hans side.

Se hvordan han oppførte seg nedenfor:

Owens opptrer i WWE SmackDown, Så på forvirring på Paulus ‘hånd. Etter at YouTube trakk seg tilbake for å gratulere vinneren, så Owens på mengden og så ut til å få sine tanker om situasjonen.

Deltakerne ønsket å se litt mer handling fordi de kunne høre erten og se Owens gest til å ta stilling. Bryteren trengte ikke mye oppmuntring da han viste en vennlig holdning før han droppet Paul med Stunner.

Publikum gikk galt mens YouTube møtte seg i ringen, med fans som heiet og applauderte begivenhetene.

Gleden spredte seg på Twitter da bryterfans roste Owens enda mer, med bildetekst: ‘Kevin Owens gjør Lords arbeid med det sjokket på Logan Paul. # WrestleMania ‘

En annen kommenterte: ‘Kevin Owens gir Logan Paul et sjokk, er den beste følelsen jeg noensinne har hatt siden jeg gikk fra videregående skole.’

READ  Norge deporterer lastebilsjåfør for ikke å bruke iskjeder

Populære komoer er vanlige i WrestleMania, og Paul så ut til å legge grunnlaget for sitt utseende, da han hadde blitt venn med Paul i ukene før arrangementet. CBS-spill Rapporter for dokumentaren hans med bryteren under trailers ‘World Premiere’ show, der Jane anklager en konspirasjon på bedriftsnivå mot ham.

De som deltok på søndagens begivenhet, holdt øye med Paul fra begynnelsen fordi publikum hele tiden sang: ‘Logan suger!’ Under kampen mellom Owens og Jane, før du tråkker på ballringen.

Hvis du har en historie du vil fortelle, send den via UNILAD [email protected]

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *