Xbox Series X-konsollen vil være mangelvare frem til juni, Telecom News, ET Telecom

SAN FRANCISCO: Midt i massiv etterspørsel erkjenner Microsoft at den nylig lanserte Xbox Series X-konsollen vil være mangelvare til minst juni.

I et intervju med The New York Times sa Microsofts leder for investor relations, Mike Spencer, at levering av de nye Xbox-konsollene ville være bundet i det minste til juni.

Tidligere avslørte selskapet at Xbox Series Xs er mangelvare til i det minste april eller senere.

«Siden den kommende utgivelsen i november har nye generasjoner av konsoller – Microsofts Xbox Series X og Sonys PS5 – vært mangelvare,» heter det i rapporten mandag.

Microsoft sa at det har sett betydelig etterspørsel og har «arbeidet utrettelig med våre produksjons- og detaljhandelspartnere for å pusse opp Xbox-maskinvare ASAP.»

Microsofts administrerende direktør Satya Nadella sa forrige uke at Microsoft overskred 5 milliarder dollar i spillinntekter for første gang i kvartalet som endte 31. desember.

Nadella sa at Xbox Live har over 100 millioner aktive brukere hver måned, mens Game Pass nå har 18 millioner abonnenter.

«Xbox Series X og Series S-lanseringene var de mest vellykkede i vår historie med de fleste enheter som noensinne er solgt i lanseringsmåneden,» sa Nadella.

Microsoft Xbox Series X og Series S spillkonsoller ble solgt 10. november globalt.

«Spillutviklere har også fordel når de henvender seg til oss for å nå flere spillere og skalere spill ved hjelp av skyen vår,» sa Nadella. «Vi krysset 2 milliarder dollar i inntekter fra tredjeparts titler dette kvartalet for første gang.»

Xbox-inntektene økte med 86 prosent drevet av lanseringen av den nye konsollen, i tillegg til å dra nytte av billigere kampanjer på tidligere generasjonskonsoller.

Selskapet forventer fortsatt sterk deltakelse på Xbox-plattformen og stor etterspørsel etter Xbox Series X- og S-enheter som vil forbli begrenset av tilbudet.

READ  Norsk selskap støtter First Gen LNG-prosjektet - The Manila Times

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *