Xbox Series X-konsollen vil være mangelvare frem til juni, Telecom News, ET Telecom

SAN FRANCISCO: Midt i massiv etterspørsel erkjenner Microsoft at den nylig lanserte Xbox Series X-konsollen vil være mangelvare til minst juni.

I et intervju med The New York Times sa Microsofts leder for investor relations, Mike Spencer, at levering av de nye Xbox-konsollene ville være bundet i det minste til juni.

Tidligere avslørte selskapet at Xbox Series Xs er mangelvare til i det minste april eller senere.

«Siden den kommende utgivelsen i november har nye generasjoner av konsoller – Microsofts Xbox Series X og Sonys PS5 – vært mangelvare,» heter det i rapporten mandag.

Microsoft sa at det har sett betydelig etterspørsel og har «arbeidet utrettelig med våre produksjons- og detaljhandelspartnere for å pusse opp Xbox-maskinvare ASAP.»

Microsofts administrerende direktør Satya Nadella sa forrige uke at Microsoft overskred 5 milliarder dollar i spillinntekter for første gang i kvartalet som endte 31. desember.

Nadella sa at Xbox Live har over 100 millioner aktive brukere hver måned, mens Game Pass nå har 18 millioner abonnenter.

«Xbox Series X og Series S-lanseringene var de mest vellykkede i vår historie med de fleste enheter som noensinne er solgt i lanseringsmåneden,» sa Nadella.

Microsoft Xbox Series X og Series S spillkonsoller ble solgt 10. november globalt.

«Spillutviklere har også fordel når de henvender seg til oss for å nå flere spillere og skalere spill ved hjelp av skyen vår,» sa Nadella. «Vi krysset 2 milliarder dollar i inntekter fra tredjeparts titler dette kvartalet for første gang.»

Xbox-inntektene økte med 86 prosent drevet av lanseringen av den nye konsollen, i tillegg til å dra nytte av billigere kampanjer på tidligere generasjonskonsoller.

Selskapet forventer fortsatt sterk deltakelse på Xbox-plattformen og stor etterspørsel etter Xbox Series X- og S-enheter som vil forbli begrenset av tilbudet.

READ  "Å prise energi for livsviktig forbruk kan være en løsning," sier Bertrand Candelon, økonom ved UCLouvain.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *