Xbox-sjef: – Det er ikke nødvendig å selge Elder Scrolls VI på andre konsoller for å dekke Genimax-anskaffelse.

Microsoft kjøper Bethesda-eier Genimax Media Genererte noen reaksjoner, og bekymringer. Nå har Xbox-sjefen gitt ut noen nye ideer om anskaffelsen, noe som ikke er nødvendig for å løse bekymringene.

I et intervju nederst på siden கோட்டாக்கு Bill Spencer, administrerende direktør for Microsofts Xbox, sier at det ikke er økonomiske grunner til å begynne å satse spill på konkurrerende nettsteder, i det minste ikke på kort sikt.

Administrerer utelukkende


Vi vet fortsatt ikke om Elder Scrolls VI kommer til PlayStation. Foto: Bethesda

– Ja, Spencer svarer på spørsmålet om Microsoft kan få tilbake investeringene på 7,5 milliarder dollar. Uten Start Elder Scrolls VI på PlayStation-operativsystemet.

– […] Kontrakten krever ikke at jeg selger disse spillene på andre nettsteder enn nettstedene vi støtter for å jobbe for oss, noe som betyr det, la Spencer til. I følge Xbox-sjefen er det imidlertid ikke det opplagte målet med oppkjøpet å ta spill fra spillere.

Vilkårene med andre er fremdeles uklare, og det er foreløpig ikke klart om noen andre enn Microsofts egne kunder vil ha tilgang til fremtidige Bethesda-spill.

Tilfeldigvis sa selskapet at de gjorde det før Tatt i betraktning det unike i hvert tilfelle, I slutten av september ble det kommende Bethesda-spillet Starfield Nevnt som fremtidig Xbox- og PC-tittel, Uten å forlate andre nettsteder.

Les også: Microsoft vil neppe fullføre oppkjøpet av store spillutviklere

READ  Norge styrker sikkerheten rundt sine anlegg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *