Xiaomi Redmi Buds 3: Disse hodetelefonene traff Amazon for 16 euro

Redmi Buds 3 er verdifulle følgesvenner når det gjelder å være fri til å gå på gaten, våken og tilkoblet. For å markere starten på skoleåret, tilbyr Amazon en eksepsjonell rabatt på dette trendy produktet.

Xiaomi er et kinesisk selskap kjent over hele verden for sine avanserte produkter i den høyteknologiske verden. Fremhever merkevaren i kategorien smarttelefoner og datamaskiner eller nettbrett, og tilbyr også flere høyytelses tilkoblede komponenter. Akkurat nå får du 51 % rabatt på Redmi Buds 3 trådløse hodetelefoner. I stedet for 32,99 euro får du 16,05 euro. Dette er et eksepsjonelt tilbud som ville være synd å gå glipp av. Disse hodetelefonene er perfekte for å lytte til leksjonene dine, videoer eller filmer underveis, ta samtalene dine mens du jogger eller går på jobb mens du lytter til musikk eller chatter med samtalepartneren din. Takket være Amazon Prime-programmet drar du fordel av gratis og prioritert levering. Hvis du ikke er medlem ennå, ikke glem å registrere deg med bare noen få klikk. Sjekk ut tilbudet på Amazon.

Usynlig og effektiv, oppdag fordelene med Redmi Buds 3 Lite

Disse trådløse Xiaomi-hodetelefonene er utstyrt med Bluetooth 5.2-system. Silikonformet, de passer lett inn i øregangen for voksne. Flere ørepropper i størrelse S, M og L følger med for å endre noter og passe alle ører. Lyden er klar og samtaleopplevelsen er jevn. Redmi Buds 3 Lite har en batterilevetid på 5 timer på full lading og opptil 18 timer med det medfølgende ladedekselet. Berør baksiden av øretelefonen for å koble til Redmi Buds 3 Lite. Så du kan svare på anrop, kontrollere musikk og mer. Vanntette og støvtette, de er perfekte å ta med deg overalt, selv under spilløktene dine. De 6 mm høykvalitetshøyttalerne tar opp klar lyd fra alle samtalene dine og til og med musikk eller lyder når du spiller eller ser på en video.

READ  Slutten på Apple-æraen: iPad-produksjonen er bestemt avviklet

Benytt deg av det gode tilbudet på Redmi Buds 3 på Amazon

Varer valgt ovenfor kan være gjenstand for betaling fra våre partnere. Prisene som tilbys er veiledende og kan variere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *