Xpeng Motors eksporterer den andre batchen av G3s til Norge

Shanghai (JASGU) – Xpeng Motors sa at den andre batchen av Xpeng G3 SUV-er som skal selges i Norge har gått fra Guangzhou. Dette fulgte den vellykkede leveransen til kundene av den første batchen av G3s til det norske markedet i desember 2020, og markerte enda et skritt i selskapets angrep på det globale markedet.

Exping G3 Bildekreditt: Xpeng Motors

«Vi er forpliktet til langsiktig merkevarebygging og omdømmebygging for det globale markedet, og vi jobber for å tilby innovative, lokale funksjoner og en bedre brukeropplevelse,» sa produsenten av elektriske biler.

Xpeng Motors «månedlige leveranser satte en rekord på 6.015 EV i januar 2021, 470% mer enn året før, og den tredje måneden på rad med rekordleveringsvolum. Totale leveranser for januar besto av 3 710 P7 og 2 305 G3.

Selskapet indikerte at de første G3-ene som ble eksportert til Europa er i ferd med å motta en OS-oppgradering for første gang med noen funksjoner som skal forbedres, for eksempel sikkerhetsvarsler for ACC (adaptiv cruise control) og LCC (lane centering control), og nye funksjoner , for eksempel talekommando for kartsystem, som skal legges til.

Videre har Xpeng Motors forbedret XPILOTs avanserte førerassistansesystem og Xmart OS’s intelligente system i kjøretøy fra eksporterte G3-er basert på kjøreegenskapene til innenlandske brukere.

Europeiske markeder, spesielt de med høy forbrukerbevissthet om elektriske kjøretøyer og god EV-infrastruktur, viser store muligheter og store krav til smarte elektriske biler. En lokal mediekanal rapporterte i november i fjor at NIO hadde opprettet en offshore forretningsenhet i et forsøk på å begynne å selge produkter i europeiske markeder i 2021. Under prosjektet kalt «Marco Polo», hadde NIO viet flere ansatte til sin eksportvirksomhet med sikte på å selge 7000 ES8 og ES6 SUVer i Europa på to år.

Alle rettigheter forbeholdes. Ikke reprodusere, kopiere eller bruke redaksjonelt innhold uten tillatelse. Kontakt oss: autonews@gasgoo.com.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *