Xpeng sender den andre batchen av G3 Smart Electric SUV til kunder i Norge

Guangzhou, Kina og Oslo, Norge – (Kommersiell ledning) – Xpeng Inc., et ledende kinesisk smart elektrisk kjøretøy («Smart EV») selskap. Markedet er nå på vei til Norge.

Dette markerer enda et skritt i selskapets internasjonale markedsvekst etter den vellykkede kundeleveransen av sin første serie G3-er til det norske markedet i desember 2020. Selskapet er forpliktet til å bringe de mest innovative og lokaliserte funksjonene til sine kunder, og tar en annen og fokusert tilnærming med en sterk langsiktig forpliktelse til å bygge sin internasjonale tilstedeværelse.

Europeiske markeder, spesielt høye elbiler. Forbrukerbevissthet og avansert EV Infrastruktur gir de største mulighetene og etterspørselen etter smarte elbiler. Xpengs produktkonkurranseevne og mangfold vil møte etterspørselen etter virkelig smarte elbiler i disse markedene.

Xpeng har produksjons- og distribusjonsevne for å møte den økende etterspørselen etter sine produkter. Selskapet nådde månedlige leveranser av 6.015 Smart EVs (3.710 P7s og 2.305 G3s) i det kinesiske markedet i januar 2021, en økning på 470% fra januar 2020 – den tredje påfølgende måneden med rekorddistribusjonstall. G3-leveranser i januar viste en økning i fjor på 118%.

Som en tydelig demonstrasjon av selskapets innsats for å innovere og forbedre kundeopplevelsen, kunngjorde Xpeng i januar at lidarteknologi i bilindustrien vil bli brukt i sin nye masseproduksjonsmodell innen 2021. Lideraktivering på Xpilot-konfigurasjonen – Xpengs autonome kjøresystem – vil ytterligere forbedre sin oppfatningsevne med større sikkerhetsredundans og bredere kjøredisplaydekning.

Xpeng G3 norsk versjon

G3-ene er allerede levert i Norge og har blitt godt mottatt av kunder som kjærlig har svart på G3s smarte funksjoner. G3-er i Norge er satt til å motta den første X-Smart OS-oppdateringen denne måneden. Valget av ny eller forbedret funksjonalitet inkluderer følgende: Optimal aktiv sikkerhetsassistanseopplevelse for Adaptive Cruise Control (ACC) og Lane Centering Control (LCC), nye talekommandoer for å støtte kart- / lokasjonsoperasjon, optimalisert for kjøretøystyring og navigering , og optimal adaptiv lysstyrke for kontrollpanelet.

READ  Warren Barquil (Arkéa-Samsic) ønsker å starte igjen i Norge

Foto- og videogalleri: Xpeng G3 SUVer på vei til Norge

https://drive.google.com/drive/folders/1Lf4CI4SbBRylSE0j8Z7EKlmw0TPJo72A

G3 eksemplifiserer Xpengs strategi om å levere avansert teknologi til attraktive prispunkter. Listeprisen for G3 i Norge starter på 358 000 NKR (ca. 33 33 700/30 300 GBP / 41 000 USD).

Denne smarte elektriske SUV-en har skarp stil, frontrute og 451 km WLTP-sertifisert rekkevidde. G3 Xpengs proprietære XPilot 2.5 har et avansert driverstøttesystem. G3s autoparkeringsfunksjon skiller mellom parallelle og vertikale parkeringsplasser og merkede og umerkede parkeringsplasser. G3-modellen som selges i Norge, har et engelskspråklig brukergrensesnitt og stemmeassistent med intelligent navigasjon og ekstern APP-kontroll.

Programvare for XPlot driverassistanse og XSmart OS operativsystem, fullt utviklet av Xpengs in-R & D team, er tilpasset lokale forhold i Norge.

Om Xpeng

Xpeng Inc. Er et ledende kinesisk smart elektrisk kjøretøyfirma som designer, utvikler, produserer og markedsfører smarte elbiler, og tiltrekker seg en stor og voksende plattform med teknointeresserte middelklasseforbrukere i Kina. Målet er å drive Smart EV-transformasjonen med teknologi og data og designe den fremtidige bevegelsesopplevelsen. For å forbedre kundenes kjøreopplevelse, utvikler Xpeng sitt autonome kjøreteknologi og intelligente operativsystem i bilen, samt viktige bilsystemer, inkludert drivlinje og elektrifisering / elektronisk konfigurasjon. Xpeng har hovedkontor i Guangzhou, Kina, med kontorer i Beijing, Shanghai, Silicon Valley og San Diego. Selskapets smarte elbiler produseres på fabrikker i henholdsvis Zhaoqing og Zhengzhou, som ligger i provinsene Guangdong og Henan. For mer informasjon, besøk https://en.xiaopeng.com.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *