Yercaud forventer rekordbehov i Texas i sommer

Texas Electricity Reliability Council (ERCOD) forventer rekordbehov for strøm i sommer, men ser lavere risiko for nødforhold, Texas Power Grid Manager Sa Torsdag.

ERCOT vil imidlertid besøke noen utvalgte kraftverk Å undersøke deres beredskap For første gang siden Texas fryset i februar, har sommervarme og ekstreme værhendelser forlatt millioner av mennesker uten strøm i flere dager.

I midten av februar etterlyste ERCOT stengninger i hele landet ettersom ekstremt vintervær tvang vindkraftanlegg offline, mens strømbehovet satte en ny vintertopp.

“Vi har å gjøre med naturlige generasjonsfeil på grunn av den begrensede naturgassforsyningen som er tilgjengelig for frosne vindturbiner og generatorer,” sa Ircode, som administrerer strømforsyninger til mer enn 26 millioner Texas-kunder.

Foran den sesongmessige høydepunktet i etterspørsel etter strøm, ser Yercaud nå “lav risiko for nødsituasjoner basert på forventet produksjonstilgjengelighet og værforhold”.

“Mens risikoen for kriser er lav i sommer, kan en kombinasjon av sanntidsfaktorer, inkludert registrert etterspørsel, høyt varmeproduksjonsfeil og lave vind- / solutslipp, føre til stramme faseforhold,” sa Rickerson, visepresident for planlegging og operasjoner ved Woody Yercaud, i Houston Chronicle.

“Vi kan ikke kontrollere vær- eller tvangsgenereringsfeil, men vi er klare til å distribuere de tilgjengelige verktøyene for å opprettholde et pålitelig elektrisk system,” la Rickerson til.

I sommerens etterspørselsvarsel har ERCOT jobbet med høy utsikt for ekstremvær.

Ifølge Rob Alerman, seniordirektør for elektrisk analyse i energiforskningsfirma Enverse, vil de ikke være katastrofale fra vinteren, selv om det er strømbrudd i sommer.

“Kan vi få en sammenbrudd? Selvfølgelig er det mulig. Men ingenting som det vi så i vinter,” sa han til journalister forrige uke, med henvisning til Houston Chronicle-alarmen.

READ  Montenegro vs Norge Prognose, forhåndsvisning, gruppe nyheter og mer

Skrevet av Charles Kennedy for Oilprice.com

Flere beste avlesningskjemaer Oilprice.com:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *