YouTube Music støtter nå Wear OS-enheter

Paris, 19. mai (Benin News / EP) –

Brukere av smartklokker med Wear OS-operativsystemet kan nå spille av innhold fra YouTube Music, musikkstrømmeplattformen på enhetene sine.

WearOS Android er det bærbare operativsystemet Google Lansert i 2014 og integrert i «dingser» som smartklokker og smarte armbånd.

Til nå har brukere hatt muligheten til å lytte til musikk fra disse «smartklokkene», men disse sporene måtte lastes ned før de ble spilt av på enheten.

Men ettersom Google kontakter bloggen sin, vil den i løpet av de kommende dagene begynne å implementere LTE-standarden og muligheten for å streame YouTube-innhold via WiFi.

Takket være denne nye Wear OS-støtten kan brukere streame innhold fra plattformen uten å måtte ha en smarttelefon i nærheten av klokken.

Google anbefaler at brukere abonnerer på YouTube Music Premium for å dra nytte av denne nye funksjonen. Mer enn 80 millioner sanger Og hundrevis av spillelister.

I tillegg kunngjorde selskapet introduksjonen av en ny flis som kan legges til smartklokken, slik at brukere raskt kan få tilgang til sin nyeste spilleliste, eller Til applikasjonsnettleseren.

Han nevnte også at YouTube Music allerede integrerer «Smart Downloads»-funksjonen og oppdaterer de nedlastede sangene på klokken hver gang den kobles til WiFi-nettverket.

READ  voici fargen din coloris attendus

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *