Yuri Tielemans åpner scoringen mot Tottenham… Assister Castagne etter to straffespark

I sin dårligste form denne sesongen, reiste Leicester til Tottenhams gressbane som en del av den åttende dagen i Premier League.

Kampen startet strålende for Foxes, som arvet en straffe etter fire minutters spill etter en (unødvendig) felling av Davinson Sanchez på James Justine. Tielemans fikk da tak i ballen … men snublet over Hugo Lloris, som valgte høyresiden.

Dessverre for Spurs-kapteinen startet dommeren sparket på nytt da franskmannen ikke var på linje med streiken. Den tidligere Anderlechtois tok nok en gang opp sitt ansvar og valgte samme side. Denne gangen fant belgierens valg om å betale ned snittet veien inn i nettet for å score sitt første mål for sesongen.

Det var en kortvarig glede da Harry Kane raskt utlignet de to lagene før Dier ga Antonio Contes supportere ledelsen.

Maddison la laget utligning fem minutter fra pause etter en suveren assist fra Castagne. Men etter at han kom tilbake fra garderoben, gjenopprettet Rodrigo Bentoncur ledelsen for londonerne.

Son, fortsatt en innbytter ved avspark, kom unna med et hat-trick for å sikre publikumsresultatet. Tottenham vant til slutt seks mål mot to og flyttet tilbake til Manchester City på toppen av Premier League.

READ  Tottenham-manager Antonio Conte har sagt opp

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *