Zakia Gaddafi sier den egyptiske presidentplanen er uakseptabel

forslag Fremlagt av det egyptiske presidentskapet for COP27 det er «Uakseptabelt«og»Går utenfor europeiske røde linjer«, svarte Unionens klimaminister Zakia Khattabhi lørdag.

Den siste belgiske ministeren i Sharm el-Sheikh, «skadebegrensning«Forhandlinger, fru Gaddafi, omtaler»Det avbøtende elementet som ble gitt denne kvelden blekner betraktelig i forhold til Glasgows prestasjoner.«

På fjorårets COP26 i Skottland, det internasjonale samfunnet «holde i live«Et av hovedmålene med klimaavtalen fra Paris: å sikre at økningen i globalt kvikksølv begrenses til +1,5 grader Celsius sammenlignet med førindustriell tid, basert på rapportene fra IPCC, understreker hvert ekstra område de skadelige effektene av global oppvarming med én grad.

«Her er det ikke snakk om å gjenåpne debatten om vår ambisjon, men om å gå med på en ambisiøs handling mot Parisavtalen og Glasgow Climate Agreement (Glasgow Climate Agreement, inngått i slutten av 2021, red.anm.). Vi er ikke der ennå, og vi vil ikke la vår innsats stå i siste øyeblikk, men det er ikke snakk om å gå på akkord med det grunnleggende i internasjonal klimapolitikk.«, advarer den belgiske ministeren videre.

READ  Krig i Ukraina: Lukasjenko sender ytterligere tropper til grensen mellom Hviterussland og Ukraina

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *