Zenk gjenvinner fargen mot svært blek Charleroi (4-2).

Etter ni kamper uten seier i alle konkurranser, returnerte Zenk til seier (4-2) mot Charleroi torsdag som en del av den 19. dagen i Pro League.

Limburgere som ikke har vunnet siden 31. oktober benytter seg av muligheten til å bli med Jupiter tapte med samme poengsum i Antwerpen på kvelden, rangert som niende (25/57).

De Sebraer, Med de mest febrilske forsvarene, falt til femteplass (33/57) i lengdeAnderlecht, nå fjerde. For å fikse ting før vinterpausen skal Carlos ha to kamper mot kamplagene (Uban og OHL) innen utgangen av kalenderåret.

Takk for at du fortsatt er i forkant av idretten Jackson Tsatsua, En av sesongens manifestasjoner på Carollo-siden. Han kom til U16 etter å ha trent i mange år i Charleroi, og scoret kampens første mål og det første målet i Pro League (27 ‘0-1).

Men Charleroi var ikke lenge ansvarlig for møtet, for i løpet av ti minutter ble en tittel signert. பால் ஒனுவாச்சு Uavgjort begge lag (35 ‘1-1).

På slutten av den første perioden var kampen full: for å hjelpe lagets første mål, Junya Ido Så nettet pågår (40 ‘2-1).

Limburgerne dominerte imidlertid og falt igjen i sin egen fare ved å stoppe tid ved å gå ut. Ali Golisate Ta deg god tid før du bevæpner deg med et kraftig slag fra avstand (46 ‘2-2).

Defensivt febrilsk, racing kan stole på offensiv ytelse – nok en gang – takket være slovakisk Patrick Hrozovsky, hvis streik ble avbrutt Herv Kofi Marmor (68 ‘3-2). På slutten av kampen, de unge Hør på Luke, 18, Jackson Tsatsova scoret sitt første profesjonelle mål for å gi Jenk en avgjørende seier (83 ‘4-2).

READ  Joey Barton utnevnt til ny Bristol Rovers manager | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *