Zoomtopia 2022: Nye innovasjoner for moderne arbeidsopplevelser

 • Integrasjon av Zoom Mail og Kalender (beta) med den utvidede Zoom-kommunikasjonsplattformen
 • Zoom Spots gir permanente virtuelle samarbeidsrom for å fremme ansattes tilknytning og samarbeid
 • Nye innovasjoner inkluderer samtale-AI-funksjoner i kontaktsenteret, ytterligere utviklerfordeler og mer
 • Zoomtopia er en hybridopplevelse presentert for første gang av Zoom Events

SAN JOSE, California, 9. november 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) lanserte i dag Zoomtopia 2022, selskapets årlige begivenhet for å avsløre nye innovasjoner for å forbedre moderne arbeidsplassopplevelser og feire fremtiden for kommunikasjon og samarbeid. For første gang er Zoomtopia 2022 en hybrid opplevelse Forstørrende hendelserZooms alt-i-ett virtuelle hendelseshåndteringsløsning.

«For globale organisasjoner er det avgjørende at menneskelig tilknytning er en toppprioritet for å fremme forretningsstrategier, avhengig av hvordan, når og hvor arbeidet skjer,» sa Eric S., administrerende direktør i Zoom. sa Yuan. «Zoom er unikt designet for å gjøre alle typer tilkoblinger mulige, effektive og meningsfulle. Teamet vårt har utviklet og introdusert mer enn 1500 funksjoner og forbedringer til Zoom-plattformen i år, og forbedret måten folk forbinder med hverandre, organisasjonen og kundene sine, og åpner dører for kreativitet og samarbeid. »

«Arbeidsfremtiden har aldri vært mer usikker enn den er i dag. Arbeid fra hvor som helst, hybridkontorer og andre trender har skapt et komplekst sett med spørsmål for bedrifter og IT-ledere å svare på. Uansett utfall, en ting er sikkert, samarbeidsverktøy at koble arbeidere vil være nøkkelen,» sa ZK Researchs «Zoom har raskt utviklet seg fra et nisjemøteselskap til en bredere samarbeidsplattform som leverer en enestående kunde- og medarbeideropplevelse, og hjelper organisasjoner med å møte nåværende og fremtidige arbeidsbehov,» sa Zeus Kerrawala, hovedanalytiker.

HBO, Warner Bros., CNN og Food Network samarbeider med Zoom for å fortsette å levere innhold i verdensklasse fra elskede karakterer som Batman, uansett hvor vi er. , Superman, Looney Tunes og Harry Potter,» Dave Duvall, CIO – Technology and Operations, Warner Bros. Discovery. «Med produkter som Zoom Phone, Zoom Rooms og Zoom Team Chat har vi vært i stand til å skalere Zoom, spesielt utover møter . Hele plattformselskapet Det har virkelig utvidet våre evner til å samarbeide og koble sammen over hele linja.»

READ  Shell planlegger å by på Norges første sea air-anbud

Zoom kunngjør plattforminnovasjoner på Zoomtopia
Zoom har avduket flere nye tilbud som tar sikte på å styrke bedrifter og enkeltpersoner til å fremme den neste kommunikasjonsepoken.

Her er noen av de siste kunngjøringene:

 • Zoom e-post og kalender (beta): Med Zoom Mail- og Kalender-klienter trenger brukere aldri å forlate Zoom-plattformen for å få tilgang til e-post og kalender. Populære e-post- og kalendertjenester vil bli integrert direkte i Zoom, noe som betyr at brukere raskt kan få tilgang til kommunikasjon og tidsplan, og få arbeidet gjort mer effektivt. For virksomheter som ikke har dedikerte IT-avdelinger, men som er fokusert på personvern og sikkerhet, har Zoom også utgitt Zoom-vertsbaserte e-post- og kalendertjenestealternativer som er integrert direkte i Zoom-plattformen. Zoom Mail-tjenesten gir ende-til-ende-kryptering for e-post sendt direkte mellom aktive Zoom Mail-tjenestebrukere. Klienter og Zoom post- og kalendertjenester vil bli lansert i versjon Beta
 • Steder å zoome på: Velkommen til Zooms virtuelle samarbeidsrom! Zoom Spots er planlagt lansert tidlig i 2023, og er permanente, videoaktiverte rom integrert i Zoom-plattformen for å inspirere til inkluderende diskusjoner, koble sammen kolleger og bringe sømløs arbeidsinteraksjon til live.
 • Zoom Virtual Agent: Zoom Virtual Agent er en intelligent samtale-AI og chatbot-løsning som bruker naturlig språkbehandling og maskinlæring for raskt å forstå og løse kundeproblemer. Zoom Virtual Agent jobber døgnet rundt på tvers av flere støttekanaler for å levere en rask og personlig kundeopplevelse, redusere anropsvolumet for menneskelige agenter og levere betydelig driftseffektivitet for bedrifter. Zoom Virtual Agent, planlagt lansert tidlig i 2023, vil være fullt integrert med Zoom Contact Center og vil bli tilbudt som en komplett chatbot-løsning.
 • Et pågående samarbeid på Zoom One: Zoom One er et alt-i-ett kommunikasjons- og samarbeidstilbud som kombinerer tilkoblede arbeidsflyter, teamchat, telefon, tavle, møter og mer, og gir enkeltpersoner og team mulighet til å gjøre bedre arbeid. Disse nye funksjonene inkluderer integrasjon mellom gruppechat og chat i møte, slik at brukere kan opprette en alltid aktiv aktivitet mellom gruppechat og møter for å redusere forvirring, flytte prosjekter og fortsette samtaler etter møter.
 • Zoom IQ virtuell trener: Zoom IQ Virtual Coach kommer snart som en del av Zoom IQ for Sales, og simulerer ulike salgssituasjoner for å gi et opplæringsmiljø for selgere for å forbedre deres pitch, få tilbakemeldinger og få sanntids innholdsveiledning under samtaler med potensielle kunder.
READ  Sonards subsea bruker en 'ny rase' av sensorer

Lære mer Om disse innovasjonene og andre nye hybridarbeidsfunksjoner.

Et design laget for å koble sammen og utvide verdien av Zoom
Utviklere har fleksibiliteten til å bruke Zooms API-er, SDK-er, verktøy og ressurser for å bygge apper og integrasjoner med Zoom, eller bruke Zooms kjerneteknologi for å distribuere innovative videoløsninger for alle.

Utviklere kan gjøre mer med Zoom ved å bruke:

 • Forbedringer av Zoom-utviklerplattformen : Ved å aktivere administratorautoriserte installerte apper, vil det snart bli enklere for utviklere å levere og administrere apper som fungerer med Zoom. Dette vil tillate Zoom-kontoadministratorer å forhåndsinstallere apper for en organisasjon på konto-, gruppe- eller brukernivå. I tillegg vil utviklere snart kunne tjene penger på appene sine på Zoom App Marketplace.
 • Utvidet tilgjengelighet med Zoom-appen: Produktapper sømløst integrert med Zoom-apper, Zoom-møte- og webinaropplevelse strekker seg over plattformen til teamchat, Zoom-rom og mer, slik at utviklere kan koble arbeidsflytene sine til alle. Nå kan utviklere bygge sin integrasjon én gang og utvide den over hele Zoom-produktlinjen. I tillegg vil utviklere dra nytte av den økte distribusjonen av Zoom-appene deres med den kommende utgivelsen av viktige apper. Essensielle apper, sammen med Zoom Meetings og utvalgte Zoom Apps-betalingsplaner, oppfyller behovene til apputviklere for å administrere og utvide virksomheten deres, samtidig som de bidrar til å redusere manuelle problemer.

Lær hvordan utviklere kan utvide kraften til Zoom med nye oppdateringer til Zoom Developer Platform og Zoom-appene. Utviklertoppmøte på Zoomtopia.

Koble til live
Zoomtopia er en to-dagers hybridopplevelse arrangert på Zoom-arrangementsplattformen, med tankevekkende foredragsholdere, bedriftsledere og kjendiser, og inkluderer en rekke muligheter for nettverksbygging, samarbeid og læring. Koble til live Fang alt det fantastiske innholdet.

READ  Slå Yeveldal (Shiny) i Raid on Pokemon Go: Weaknesses and Counters - Breakflip

Om Zoom
Zoom er for deg. Zoom er der du kan koble deg til andre, dele ideer, legge planer og skape fremtiden bare med fantasien din. Vår friksjonsfrie kommunikasjonsplattform var den eneste som ble lansert med video som grunnlag, og vi fortsetter å sette standarden for innovasjon. Det er derfor vi er det intuitive, skalerbare og sikre valget for store bedrifter, små bedrifter eller enkeltpersoner. Zoom ble grunnlagt i 2011 og er børsnotert (NASDAQ: ZM) og har hovedkontor i San Jose, California. møte zoom.com Og følg oss @zoom.

Zoom PR
Candace Dean
Corporate Public Relations Manager
press@zoom.us

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *